איך אדע לבחור שיש למטבח

השיש היא אבן יפה ואלגנטית, אך היא עשויה להיות קשה לתחזוקה. זה לא מומלץ לאזורים עם תנועה רבה או שיש בהם הרבה לחות. שיש היא אבן טבעית שהיא סוג של סלע מטמורפי. השיש מורכב ממינרלים קרבונטים שהתגבשו מחדש, לרוב קלציט או דולומיט. המילה "שיש" נובעת מהמילה הלטינית "מרמורה", שפירושה "סלע זורח כמו שיש".

היתרונות של השיש הם: קל לנקות אותו, הוא עמיד והוא נראה יפה בכל סביבה. זה יכול לשמש כחומר למשטחי מטבח וריצוף מכיוון שהוא לא נקבובי ואינו סופג כתמים או ריחות, כמו משטחי גרניט פורצלן.

ישנם שני סוגי שיש – לבן ושחור – לשניהם מאפיינים ייחודיים משלהם. לשיש לבן יש יותר וריאציות צבע שיכולות לנוע בין קרם לבז', בעוד לשיש שחור יש יותר וריאציות בספקטרום גווני האפור.

מתאים כמעט לכל מטבח

שיש היא אבן טבעית ששימשה במשך מאות שנים. יש לו את היכולת להעניק למטבח תחושה אלגנטית ונצחית. אבל זה לא קשור רק למראה. השיש הוא גם בחירה מעשית מאוד מכיוון שהוא קל לניקוי, עמיד ועמיד בפני כתמים ושריטות.

ישנם שני סוגי שיש:

1) שיש עם ורידים של צבע

2) שיש ללא ורידים של צבע

הסוג הראשון של השיש יקר יותר מכיוון שהוורידים נכרים מעומק האדמה, מה שהופך אותם למעטים יותר. הסוג השני פחות יקר מכיוון שהוא מופק ממה שנשאר לאחר חילוץ הוורידים מהאדמה עבור שיש עם ורידים של צבע.

איך תרצו לעצב את המטבח?

עליכם לחשוב על הדרך שבה אתם שואפים לעצב את המטבח שלכם ולהחליט בהתאם לכך איך לשלב את השיש. יהיה כדאי לכם לעשות את זה עם מומחים מאתר שיש בראנץ שיוכלו לסייע לכם עם כל התהליך הזה.

אהבתם את המאמר? שתפו אותו בין חברים

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

השאירו תגובה

אולי יעניין אותכם?