תה קר טבעי

תה קר הוא אחד המשקאות הפופולריים בעולם שנמצאים כיום בברים ובמסעדות וכמובן שגם בצריכה ביתית והוא מקור טוב לויטמין C. זה גם טוב למניעת הצטננות ווירוסים שכן הוא מלא בנוגדי חמצון, המגנים על הגוף מפני מחלות לב. מתכוני התה הקר הטובים ביותר מבוססים על רעיון פשוט אחד: מים קרים וסוכר. הסוכר מתווסף כדי לתת למשקה את טעמו המתוק, אך כדאי לוודא שאין תוספת סוכר במשקה. בקשו כוס מי קרח לפני שאתם נהנים מהתה כדי שהוא יתקרר במהירות.

איפה נהוג לשתות תה קר?

תה קר הוא משקה שניתן למצוא במדינות רבות ברחבי העולם. זה הפך פופולרי בארצות הברית ובאירופה, אבל זה עדיין לא אומץ על ידי מדינות אחרות. . התה הקר העשוי מקנה סוכר הוא הסוג היחיד שנצרך בדרך כלל באירופה. עם זאת, תה קר העשוי מעלי טבק עשוי להיות נפוץ יותר באזורים מסוימים של אפריקה ודרום אמריקה. נמצא כי תכולת הקפאין בתה קר אמריקאי נעה בין 3% ל-20% בהתאם למותג התה הקר. תה קר אמריקאי מסורתי ידוע גם בשם "משקאות חמים", או "משקאות חריפים", ותכולת הקפאין שלהם נעה בדרך כלל בין 35 מיליגרם (מ"ג) לכוס מים קרים ל-114 מ"ג לכוס מים חמים.

האם תה קר טבעי הוא משקה בריאות? 

התשובה היא כן. יש לו יתרונות בריאותיים רבים, כמו היכולת להפחית לחץ דם ולמנוע התקפי לב. לתה קר אין את אותו פרופיל טעמים כמו לתה טרי, אבל הוא עדיין מרענן מאוד ונעים מבחינה תזונתית. והוא מקור מצוין לויטמין C והוא מחזק את החסינות. עם זאת, יש לזה גם כמה השפעות שליליות. לדוגמה, זה יכול לגרום לקלקול קיבה ובעיות במערכת העיכול. למידע נוסף https://www.ceremonietea.co.il/

אהבתם את המאמר? שתפו אותו בין חברים

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

השאירו תגובה

אולי יעניין אותכם?