מעשנות פחמים, 4 טיפים של מקצוענים

בשנים האחרונות ניתן לראות כי רבים מהישראלים זנחו את גריל הגז הנפוץ, ובמקום זה בוחרים במעשנה. המעשנה היא כלי בניגוד לגריל, הצולה את הבשר בחום גבוה מאד באופן אחיד ומהיר, אז במעשנה מרגישים יותר את הטעם המעושן. רבים מהאנשים אוהבים את הבשר המעושן, לאור כל הסיבות האלו המעשנות הצליחו לצבור אצל הישראלים אמינות ורבים מעוניינים לרכוש אותם באתר הזה. ניתן למצוא אנשים רבים, המשתמשים בהם למרפסת או לבית לצלייה מהירה ביותר של בשר טרי. ניתן לומר כי הסיבה העיקרית תלויות בכך, שהמעשנה צולה את הבשר באופן איטי בחום נמוך למספר שעות, ולאחריו הבשר מתקבל עסיסי וטעים. ניתן למצוא מעשנה המבוססת על גז, ומעשנה המבוססת על פחמים. קבלו 4 טיפים של מקצוענים לבחירת מעשנת פחמים.

איך לבחור מעשנה טובה? 

  • בחרו את המעשנת על פי  הצורך שלכם

קיימים סוגים רבים של מעשנות, לכן את המעשנת יש לבחור על פי הצורך שלכם, וחשוב לבחור את המעשנה לפי הגודל, שאתם צריכים ויכולים, וכן לפי כמות הבשר שאמורה להיכנס.

  • גוף הבנוי מחומרים איכותיים

כדי שהמעשנה תפיק את התועלת שבה חשוב מאד לבחור גוף מחומרים איכותיים הגוף       חייב להיות מצופה באימייל כדי שלא יחליף חלודה עלולה לפגוע בטעם הבשר.

  • מד חום במכסה המעשנה

חשוב מאד לבחור מעשנה עם מד חום מד החום מאפשר לשלוט על עישון הבשר.

  • צורת המעשנה

חשובה ביותר לבחור מעשנה בצורת דוד, כך העשן יהיה פחות מורגש.

  • קערת מים

חשוב שתהיה במעשנה קערת מים תפקיד המים במעשנה הוא לתת לחות לבשר.

  • יש לעשן את הבשר בטמפרטורות נמוכות

כדי ליצור בשר מעושן בטעם טוב, חשוב מאד להקפיד על צליית הבשר בטמפרטורה נמוכה. מאד מומלץ להקפיד על בין 80-130 מעלות חום, אבל חום גבוה מזה יצלה את הבשר נמןך  מזה לא מתאים לבישול

  • הוספת שבבי עץ

אם רוצים טעם של שבבי עץ חשוב להוסיף לאחר שלוש שעות במעשנה.

  • נתחים מתאימים למעשנה

לבחור נתחים המתאימים לבישול ארוך כמו שפודרה המתאים בדיוק לכך.

קבלו עוד טיפים https://www.outdoorkitchens.co.il/outdoor-tables

אהבתם את המאמר? שתפו אותו בין חברים

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

השאירו תגובה

אולי יעניין אותכם?