עוגה שלמה נהרסת רק בגלל זילוף גרוע?- אלו הם הפתרונות

אחד הטרנדים היום שנשים רבות משתמשות בו לפרנסה היא עוגת זילופים ניתן לרכוש גם עוגת זילופים מאיש מקצוע אך ניתן לבצע זאת לבד. עוגת זילופים מתבצעת על ידי זילוף של קרם קצפת אל תוך הקרם של העוגה ניתן לזלף את הקרם במגוון רחב של צבעים  על ידי צבעי מאכל או על ידי צבעים טבעיים כמו סלק לדוגמא. וכן במגוון רחב ביותר של צורות. ניתן לזלף לפי כל תמונה שבוחרים וניתן לזלף את שם בעל היום ההולדת כך או כך המראה של עוגת זילופים הוא מושקע טיפה אך יש לדעת כי חוסר הקפדה בזילוף העוגה עלול לגרום לעוגה שלמה להיות הרוסה אז מהם הטיפים לזילוף נכון.

הכנת הקרם לזילוף 

חשוב מאד להכין  קצפת לזילוף אבל יש להקפיד היטב בהכנה של הקצפת.  הקצפת צריכה להיות קשיחה וקרה כדי שיהיה ניתן לזלף אותה בקלות . יש להכין את הקרם לזילוף  על ידי שמנת מתוקה או צמחית לפי בחירתכם, מעט סוכר פודינג וניל המשמש להקשחת התערובת. את כל החומרים שמים בקערת המערבל ומקציפים היטב עד לקבלת קרם קשה ויציב 

הקפידו לזלף בשקיות זילוף קטנות 

יש להקפיד לזלף בשקיות זילוף כדי לשלוט על כמות הזילוף  הקפידו לא לנסות לזלף על העוגה עצמה אלא לנסות קודם כל בצד רק כשאתם מרגישים ממש בטחים עברו לעוגה האמיתית.

הקפידו לבחור צבעי מאכל איכותיים 

במידה ואתם בוחרים להשתמש בצבעי מאכל איכותיים יותר מוצקים. הקפידו לערבב היטב את הקצפת עד שצבע יתקע בתוך התערובת זכרו ערבוב מהיר מיד עלול לשבור את הקצפת אלא יש לבצע את זה כך על ידי פעולה שנקראת קיפול הכניסו מעט צבע מאכל לקצפת וערבבו בתנועות קיפול כך תשימו לב שהקצפת לא  תישבר ותהיה נוחה לזילוף 

הקפידו על קצפת קרה 

חשוב מאד שהקצפת תהיה גם יציבה וגם קרה לכן חשוב מאד  להשתמש אם רוצים בקצפת צמחית שהיא יותר יציבה וגם קרה כך היא תהיה קלה יותר לזילוף. 

למידע נוסף, סדנת זילוף עוגות עם לייזה תובל.

אהבתם את המאמר? שתפו אותו בין חברים

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

השאירו תגובה

אולי יעניין אותכם?