איך תוכלו להכין מקרונים בעצמכם?

מקרונים הם עוגיות צרפתיות מפנקות אשר לפופולריות ברחבי העולם. אם תרצי להתנסות בהכנת מקרונים מהבית, יש לך את הכלים הנכונים והמרכיבים הנדרשים, ואפשר גם להירשם לסדנת מקרונים.

הנה כמה צעדים שיכולים לסייע לך להכין מקרונים מושלמים:

  1. איסוף החומרים הנדרשים:
    • 200 גרם סוכר אבק
    • 200 גרם קמח אגוזים
    • 200 גרם סוכר
    • 5 ביצים
    • כפית תמצית וניל
  2. עבודה על הבצק:
    • בקערה גדולה, שלבו את הסוכר האבק והקמח שקדים.
    • בקערה אחרת, הקפיאו את הביצים והסוכר.
    • הקציפו את הביצים והסוכר בעזרת מיקסר עם וו לבן עד שהם מקבלים מראה לבן וקרמי.
    • הוסיפו את תמצית הוניל לתערובת הביצים והסוכר.
  3. הקצפת הביצים:
    • ערבבו את הסוכר והביצה יחד עם כף עץ עד לקבלת תערובת יציבה.
  4. הוספת התערובת לבצק:
    • בנוסף, הוסיפו את תערובת הסוכר והביצים לתערובת הביצים והסוכר המבוקשת.
    • ערבבו היטב עם כף עץ עד שהתערובת מתמוססת ומתחברת יחד.
  5. החזרת התערובת לשקית:
    • העבירו את התערובת המתוקה לשקית זילוף עם פקק שיאטום את הכל.
    • תנו לתערובת לשהות בשקית למשך 15-30 דקות כדי שהבצק יתייצב.
  6. ייצוב הקיסם:
    • כשהתערובת יוצאת מהשקית, תזלפו אותה על גבי תבניות ייעודיות מוכנות מראש.
    • כך תקבלו מקרונים אותו גודל.
    • השתמשו בקערת נוספת כדי לתמוך בחוליית המקרונים ולמנוע מהם לנפול.
  7. אפיית המקרונים:
    • חממו תנור ל-150 מעלות צלזיוס.
    • אפו את המקרונים בתנור למשך 12-15 דקות.
    • לאחר שהם מוכנים, תורידו אותם מהתנור ותניחו להם להתקרר על מגש רשת.

יש לכם את זה!

כעת, יש לכם מקרונים טעימים ומפנקים בעלי מרקם קריספי מבריק שאין לתאר, עם קרם רך במרכזם. אתם יכולים למלא אותם עם קרם גאנאש, או כל תוספת שאתם מעוניינים. הזמינות את המשפחה והחברים להנות יחדיו – אנחנו בטוחים שיהיו לכם תוצאות מדהימות!

צרו קשר עם לייזה תובל לפרטים נוספים >>>

אהבתם את המאמר? שתפו אותו בין חברים

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

השאירו תגובה

אולי יעניין אותכם?